אפרסק פריך עם שיבולת שועל-ציפוי אגוז
אפרסק פריך עם ציפוי שיבולת שועל-אגוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, טפיוקה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו אפרסק ואוכמניות פריך עם ציפוי פריך, פריך אפרסק ואוכמניות עם ציפוי פקאן מתובל, ו ג'ינג'ר-דובדבן-אגס פריך עם ציפוי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים אפרסקים, טפיוקה, תמצית שקדים, וסוכר חום 1/4 כוס בקערה. מניחים את התערובת בצד עד פניני טפיוקה התרככו, כ -15 דקות.
להקציף נשאר 1/4 כוס סוכר חום וקמח בקערה נפרדת.
תהליך שיבולת שועל התגלגל עם אגוזי מלך במעבד מזון, פועם כמה פעמים לטחון פירורים גסים; מערבבים אגוזי מלך ושיבולת שועל לתערובת קמח.
טפטוף ציפוי תערובת עם חמאה מומסת ומערבבים עם מזלג כדי ליצור פירורים גדולים של ציפוי.
יוצקים אפרסקים ומיץ שלהם לתוך צלחת אפייה 8x8 אינץ'; להפיץ ציפוי פירור על גבי אפרסקים בשכבה זוגית.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי זהוב חום האפרסקים מבעבעים, 35 עד 40 דקות.