קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק פריך עם שיבולת שועל-ציפוי אגוז

אפרסק פריך עם שיבולת שועל-ציפוי אגוז
אפרסק פריך עם ציפוי שיבולת שועל-אגוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, טפיוקה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו אפרסק ואוכמניות פריך עם ציפוי פריך, פריך אפרסק ואוכמניות עם ציפוי פקאן מתובל, ו ג'ינג'ר-דובדבן-אגס פריך עם ציפוי שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים אפרסקים, טפיוקה, תמצית שקדים, וסוכר חום 1/4 כוס בקערה. מניחים את התערובת בצד עד פניני טפיוקה התרככו, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
טפיוקה.טפיוקה.
כָּתֵףכָּתֵף
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף נשאר 1/4 כוס סוכר חום וקמח בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תהליך שיבולת שועל התגלגל עם אגוזי מלך במעבד מזון, פועם כמה פעמים לטחון פירורים גסים; מערבבים אגוזי מלך ושיבולת שועל לתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
טפטוף ציפוי תערובת עם חמאה מומסת ומערבבים עם מזלג כדי ליצור פירורים גדולים של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
יוצקים אפרסקים ומיץ שלהם לתוך צלחת אפייה 8x8 אינץ'; להפיץ ציפוי פירור על גבי אפרסקים בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי זהוב חום האפרסקים מבעבעים, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים מעט חם.