אפרסקים וסלט ירקות מעורבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים סלט ירקות מעורבים. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, חומץ שמפניה, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט אפרסקים וירקות, סלט ירקות מעורבים, ו סלט ירקות מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס פטל, קרם דה קאסיס, וסוכר בסיר קטן על חום בינוני; להביא לרתיחה. מבשלים 5 דקות או עד פטל הם מאוד רך; מגניב לטמפרטורת החדר. הקש תערובת פטל דרך מסננת בסדר לתוך קערה, הזמנת נוזל; להשליך מוצקים.
מערבבים פטל נוזלי, שאלוט, הבא 6 מרכיבים (באמצעות מלח) בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
שלב הנותרים 1 1/2 כוסות פטל, ירקות סלט מעורבים, ושאר החומרים בקערה גדולה; להוסיף תערובת שאלוט, לזרוק בעדינות לירוקים מעיל.