אפרסקים עלומים יין עם גלידה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים עלומים יין עם גלידה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 1273 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך קצפת, יין, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו אפרסקים ושמנת שלוקים, אפרסקים עלומים עם קצפת, ו אפרסקים עלומים עם מילוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את היין, הסוכר, מקל קינמון, ציפורן, פלפל, וקליפת לימון בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, מערבבים כדי לפזר את הסוכר, ולהפחית את החום לבועה.
מביאים את הנוזל הלא חוקי לרתיחה ומבשלים על חום גבוה עד מופחת מרקם סירופ.
מוסיף את האפרסקים ולקטוף את הפרי, כפית את הסירופ על אותם מדי פעם, עד שאתה יכול לחדור את האפרסק בקלות עם סכין, על 5 דקות.
שים את חצאי האפרסק ב 2 קערות קינוח. למעלה עם גלידה, קצפת, וטפטוף עם סירופ ציד בלתי חוקי. תמרח קצת אגוז מוסקט מלמעלה.