אפרסקים עם אומץ כפול
אפרסקים עם אומץ כפול יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 632 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים habanero, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוויטים זנגביל כפול עם אפרסקים, שתף אם אתה מעז, ו טריפל דוג דייר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את פלפלים habanero, ומבשלים 5 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר וזרוק את הפלפלים, ולאחר מכן מערבבים את האפרסקים לתוך החמאה בטעם. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים ומערבבים עד שהאפרסקים מתחילים לרחוש בחמאה, ואז מערבבים את הסוכר החום והקינמון. המשך ערבוב עד האפרסקים רכים והסוכר הפך זיגוג חום זהוב, 3 עד 5 דקות יותר.
כפית את האפרסקים לתוך קערות בודדות. לגרוף את הגלידה על האפרסקים, ומפזרים בוטנים פריכים לשרת.