אצבעות עוף פריכות
אצבעות עוף פריכות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 366 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב חמאה, מיונז, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 43 דקות. נסו אצבעות עוף פריכות, אצבעות עוף פריכות, ו אצבעות עוף אפויות פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את העוף והחמאה בצלחת רדודה. כיסוי וצינה במשך 15 דקות.
לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.
שים את הדגנים בשקית ניילון אטומה ותמחץ עם מערוך.
מעבירים את הפירורים למנה רדודה. מתבלים את העוף במלח וכמה טחנות פלפל. לטבול כל חתיכת עוף בדגנים כדי מעיל מלא ולסדר על תבנית האפייה.
אופים עד מבושל דרך, על 8 דקות. השאר את העוף על תבנית האפייה להתקרר מעט. זה יהיה פריך יותר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל ומיונז עד חלקה. מערבבים בדבש.