אצבעות עוף צלויות דבש פריך
אצבעות עוף צלויות דבש פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל אמיתי, דיז'ון, חצאי חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו אצבעות עוף קראנצ'י קוקוס עם חרדל דבש אפרסק, אצבעות עוף פריכות דגנים, ו אצבעות עוף פריכות עם פקאן. (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 232°. קו גיליון עוגיות עם נייר; תרסיס עם ספריי בישול.
מערבבים תערובת ביסקוויק, בוטנים ומלח ב 1 גלון resealable שקית מזון אחסון פלסטיק. לטבול חצי רצועות עוף לתוך ביצה; מקום בשקית של תערובת ביסקוויק. שקית חותם; לנער מעיל.
מניחים עוף על גיליון עוגיות. חזור עם עוף שנותר.
אופים 12 עד 14 דקות, לאחר 6 דקות עם פנקייק טרנר, עד כבר לא ורוד במרכז.
בינתיים, בקערות קטנות נפרדות, מערבבים רוטב חרדל דבש ורוטב טבילת דבש שמנת עד שכל אחד מהם מעורבב היטב.
מגישים אצבעות עוף עם רטבים טבילה.