ארבע גבינות לזניה ירקות
המתכון ארבע גבינה לזניה ירקות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את הפלפל, המלח, החלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם גבינת קשיו, לזניה ירקות קלויים עם גבינת עיזים, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה).
הוראות
מבשלים אטריות לזניה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום בתנור הולנדי מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
מוסיפים ברוקולי ו-4 המרכיבים הבאים( ברוקולי דרך שום), ומטוגנים 7 דקות. תניח בצד.
מניחים קמח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 5 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1/4 גבינת פרמזן כוס, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בתרד. להזמין תערובת תרד 1/2 כוס לשכבה העליונה של תבשיל, ולהניח בצד.
שלב גבינת קוטג', מוצרלה, גבינה שוויצרית; מערבבים היטב.
מורחים 1/2 תערובת תרד כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 לזניה אטריות על תערובת תרד צלחת; העליון עם חצי תערובת גבינת קוטג', חצי תערובת ברוקולי, וחצי תערובת תרד הנותרים. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים שמורות 1/2 תערובת תרד כוס על אטריות; מפזרים 1/4 גבינת פרמזן כוס. מכסים ואופים ב 375 במשך 35 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.