קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות30
מגזין

ארבע ועשרים עוף ועוגת חזיר

ארבע ועשרים עוף ועוגת חזיר
המתכון ארבע ועשרים עוף & פשטידת בשר חזיר יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו 15 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. אם יש לך ביצה, חזה עוף, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 104 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, ו עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds.

הוראות

1
לרכך את הבצל בחמאה עם מרווה מייס. מגניב במשך כמה דקות בזמן שאתה whizz ירכיים עוף ו 300 גרם של בשר חזיר במעבד מזון עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מייס קרקעמייס קרקע
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
לגרד לתוך קערה גדולה ומערבבים את הבצל הרך, פיסטוקים, חמוציות, משמשים ופטרוזיליה. מתבלים עם אגוז מוסקט, הרבה פלפל שחור וקצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
משמנים קפיץ עגול עמוק, 20 ס " מ או פח עם תחתית רופפת, ולאחר מכן קו עם קלף אפייה. כדי להפוך את המאפה, לערבב יחד את הקמחים 2 כפית מלח בקערה גדולה, ולאחר מכן לעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שים את החמאה והשומן במחבת קטנה עם מים 200 מ " ל ונמס בעדינות רבה. לאחר נמס, להגביר את החום וכאשר רק מבעבע, לשפוך לתוך הבאר ומערבבים עם כף עץ לבצק אל תדאג אם כמה חתיכות אבקתי להישאר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, ללוש בקערה עד הבצק מגיע יחד, ואז להטות על משטח העבודה שלך. הניחו בצד שליש, עטופים במגבת תה נקייה כדי לשמור אותו חם וגמיש ככל האפשר, בעוד אתה מגלגל במהירות את הבצק הנותר לעיגול גדול מספיק כדי ליישר את הפח עם קצת תלוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להקל את המעגל לתוך הפח, לחיצה שווה לתוך הפינות בצד אתה יכול להיות מחוספס עם זה. באופן שווה לכסות את הבסיס עם חצי חזיר פרוס הנותרים, ואחריו חצי חזה עוף וחצי תערובת בשר טחון, לחיצה בחוזקה לארוז. חזור עם בשר חזיר ועוף הנותרים, ואז כיפת מעוגלת של בשר טחון. שים משפך עוגה, אם יש לך אחד, בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בשר טחוןבשר טחון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
7
מגלגלים את הבצק השמור לעיגול גדול מספיק כדי לכסות בקלות את העוגה, חותכים חור (אם משתמשים במשפך עוגה).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
8
מברשת את קצה העוגה עם כמה ביצה מוכה העליון עם מכסה מאפה. לחץ כדי לאטום את הקצוות לפני זמירה עודף. מקמט את הקצוות בין האגודל והאצבע כדי לאטום ביסודיות, ולאחר מכן לעשות חור קטן באמצע כדי לאפשר בריחה קיטור (אם לא באמצעות משפך עוגה).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
9
מברשת את החלק העליון של העוגה עם ביצה מוכה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
תנור חום 200c / 180 מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים את העוגה עבור 1 hr. מאוד, מאוד בזהירות להסיר את העוגה מהפח שלה, לצחצח את החלק העליון ואת הצד עם ביצה יותר ואופים במשך 30 דקות נוספות עד להשחמה ופריך. השאירו להתקרר לחלוטין לפני מצמרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
כדי להפוך את הג 'לי, להשרות את הג' לטין במים קרים במשך 5-10 דקות עד רך. לסחוט את כל עודף מים מן הג ' לטין, ואז להתמוסס במלאי חם. לאחר התקרר, בזהירות לשפוך לתוך העוגה הצוננת שלך דרך החור הקטן, באמצעות משפך, עד מלא ייתכן שלא צריך את כל המניה. תרגיע את העוגה לכמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
13
מגישים עם צ ' אטני וסלט, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות

מרכיבים

1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה, בתוספת תוספת עבור משומן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מרווה קצוצהמרווה קצוצה11 קילו קישואים,מייס קרקעמייס קרקע300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירך עוף נטולת עצמות (כ-3)ירך עוף נטולת עצמות (כ-3)1ק " גחזיר מבושל, גזוז של שומן פרוס עבהחזיר מבושל, גזוז של שומן פרוס עבה50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פיסטוק חלביפיסטוק חלבי50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמוציות (טרי או קפוא)חמוציות (טרי או קפוא)50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)משמש מיובשמשמש מיובש3(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה1WES E אומנויות השפה האנגליתאגוז מוסקט צורם טובאגוז מוסקט צורם טוב700אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף ללא עור, חצוי עד דקחזה עוף ללא עור, חצוי עד דק375אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לבן רגילקמח לבן רגיל375אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לבן חזקקמח לבן חזק140אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1ביצה, הוכהביצה, הוכה3עלי ג'לטיןעלי ג'לטין5006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף חזק, מחומםציר עוף חזק, מחומם175אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שומן חזירשומן חזיר

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג