ארבע עשרה שכבת עוגת שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ארבע עשרה עוגת שוקולד שכבה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1308 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם התקצרות, ביצים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 4 או 5-8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור, 1/2 כוס חמאה 2 כוסות סוכר עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת, ואז מוסיפים את הוניל.
מוסיפים את הקמח לסירוגין עם חלב 3 כוסות; להכות היטב.
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך כל מחבת מוכנה, ולהתפשט באופן שווה. יהיה עליך לאפות את השכבות בשתיים או שלוש קבוצות.
אופים במשך 5 עד 7 דקות בתנור שחומם מראש, רק עד השכבות התייבשו. אל תהיה חום.
כדי להפוך את הציפוי: בסיר מעל חום בינוני, לשלב 3 כוסות סוכר, 1 כוס חמאה, קקאו, מים 2 כוסות חלב התאדו. מביאים את התערובת לרתיחה מתגלגלת, ערבוב לעתים קרובות, ואז להרתיח במשך 2 דקות.
הסר מהחום והכה למשך דקה אחת עם מערבל חשמלי. מחסנית שכבות עוגה עם הדובדבן שביניהם, לתת הדובדבן לרוץ במורד הצדדים של העוגה. להחליק את הצדדים העליון עם הדובדבן שנותר.