ארוגולה וקיש בייקון
ארוגולן וקיש בייקון יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. נסו בייקון וארוגולה קיש, דלעת סקווש, ארוגולן וקיש בייקון, ו ריקוטן וארוגולה קיש (מתכונים דומים).
הוראות מוסיפים חמאה וקיצור. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים במספיק מי קרח כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון וצינה עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי להתגלגל החוצה, כ -30 דקות.
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. עיטור הבצק מעל 1 אינץ'. מקפלים overhang ובלחץ, ויוצרים צדדים בעובי כפול בעמידה גבוהה. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.)
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
אופים את הקרום עד חום זהוב, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, על 20 דקות.
מעבירים את הקרום למדף. הפחת את הטמפרטורה ל-375 ° F.
מבשלים בייקון במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר ניקוז.
הוסף שאלוט לאותו מחבת ו sauté עד מכרז, על 2 דקות.
להוסיף ארוגולה ו sauté עד רק נבול, על 1 דקה.
להוסיף חומץ בלסמי; לזרוק לשלב.
מפזרים תערובת ארוגולה, ואז בייקון על הקרום.
קרם, ביצים, מלח ופלפל בקערה גדולה להתמזג. מערבבים בגבינה.
אופים קיש עד המילוי הוא מעט נפוח וזהב, כ -35 דקות.
מרכיבים מנות :
355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות) 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ אונקיות ארוגולה, גבעולים גזוז, עלים קצוצים גס (אודות 6 2 כפות חמאה מומסת פרוסות בייקון, חתוכות לחתיכות 1/2 אינץ 2 חתיכות טופי הית' בר שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה) 3 larges קרום פאי פירורים (קיבלר) 0 חתיכות טופי הית' בר 2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא 71 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 3/4 כוס גרוייר גבינה מגורר (אודות 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' (אודות) מי קרח 1 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שאלוט קצוצים 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' מקורר ירקות מוצק מקורר, לחתוך לחתיכות קטנות 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' (מקל 3/4) חמאה לא מלוחה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אינסטנט פודינג לימון