קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ארוגולה וקיש בייקון

ארוגולה וקיש בייקון
ארוגולן וקיש בייקון יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. נסו בייקון וארוגולה קיש, דלעת סקווש, ארוגולן וקיש בייקון, ו ריקוטן וארוגולה קיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים חמאה וקיצור. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מערבבים במספיק מי קרח כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון וצינה עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי להתגלגל החוצה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. עיטור הבצק מעל 1 אינץ'. מקפלים overhang ובלחץ, ויוצרים צדדים בעובי כפול בעמידה גבוהה. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים את הקרום עד חום זהוב, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים את הקרום למדף. הפחת את הטמפרטורה ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1
מבשלים בייקון במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
2
הוסף שאלוט לאותו מחבת ו sauté עד מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
להוסיף ארוגולה ו sauté עד רק נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4
הסר מהחום.
5
להוסיף חומץ בלסמי; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
6
מפזרים תערובת ארוגולה, ואז בייקון על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
קרם, ביצים, מלח ופלפל בקערה גדולה להתמזג. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים תערובת לקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
אופים קיש עד המילוי הוא מעט נפוח וזהב, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בואו לעמוד 10 דקות.
11
חתוך לפרוסות.