ארוחת יום ראשון: בירה מול עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: בירה מול עוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1534 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 100 גרם שומן. 129 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בירה, תפוחי אדמה עור, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ארוחת ערב עוף ביום ראשון, עוף Tetrazzini # יום ראשון ארוחת ערב, ו עוף נורמנדי: סעודת יום ראשון צרפתית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל תפוח אדמה לחתיכות 6 חתיכות ומניחים בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מוסיפים 6 שיני שום וזרעי טימין, רסס עם שמן זית וזורקים עם מלח ופלפל.
לשטוף ועוף יבש. בירה פתוחה ולשתות חצי, להוסיף שן שום נוסף וכמה גבעולים של קורנית לבירה. לדחוף תפוחי אדמה לכל קצה של צלחת אפייה ומניחים בירה פתוחה במרכז. קוצצים 1 כפית שווה של עלי טימין.
טפטוף עוף עם שמן זית ומפזרים טימין קצוץ, מלח ופלפל. בזהירות להקל על הבירה יכול לתוך חלל העוף ולשבת במרכז צלחת אפייה מוקף תפוחי אדמה.
עוף צלוי עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 [°], כ 90 דקות. אפשר עוף לנוח 10 דקות לפני גילוף ומגישים עם תפוחי אדמה ועוד בירה.