קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ארוחת יום ראשון: בירה מול עוף

ארוחת יום ראשון: בירה מול עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: בירה מול עוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1534 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 100 גרם שומן. 129 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בירה, תפוחי אדמה עור, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ארוחת ערב עוף ביום ראשון, עוף Tetrazzini # יום ראשון ארוחת ערב, ו עוף נורמנדי: סעודת יום ראשון צרפתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 [°].
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים כל תפוח אדמה לחתיכות 6 חתיכות ומניחים בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים 6 שיני שום וזרעי טימין, רסס עם שמן זית וזורקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
לשטוף ועוף יבש. בירה פתוחה ולשתות חצי, להוסיף שן שום נוסף וכמה גבעולים של קורנית לבירה. לדחוף תפוחי אדמה לכל קצה של צלחת אפייה ומניחים בירה פתוחה במרכז. קוצצים 1 כפית שווה של עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
טפטוף עוף עם שמן זית ומפזרים טימין קצוץ, מלח ופלפל. בזהירות להקל על הבירה יכול לתוך חלל העוף ולשבת במרכז צלחת אפייה מוקף תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
עוף צלוי עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 [°], כ 90 דקות. אפשר עוף לנוח 10 דקות לפני גילוף ומגישים עם תפוחי אדמה ועוד בירה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ