קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

ארוחת יום ראשון: סטייק ועוגת כליות

ארוחת יום ראשון: סטייק ועוגת כליות
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל סדוק, בשר בקר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו סעודת יום ראשון: סטייק ופאי סטילטון, שעועית שעועית ארוחת ערב נקניק, ו יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים את קרום העליון והתחתון כדי להתאים את מעטפת העוגה שלך; להתאים חצי לתוך צלחת עוגה וחצי אחרים על מגש גיליון, ולהירגע במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מחממים חמאה ו 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. קמח העונה עם מלח ופלפל לדלות את הכליות בקמח. לצרוב כליות במחבת עד הקרום נוצר, על 5 דקות, ואז להעיף לצרוב עד רק מתחיל לבשל דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר כליות מחבת ושמורה על צלחת. לדלות בשר בקר בשר בקר בקמח מתובל, להוסיף עוד טפטוף גדול של שמן צמחי למחבת, ולצרוב בשר בקר בקבוצות קטנות עד שכל הצדדים הם חומים, כ 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר בשר לצלחת אחרת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים בצל למחבת חמה ומערבבים, מגרדים חתיכות של כליות ובשר מתחתית המחבת. לבשל עד בצל הם רק מתחילים חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פטריות פרוסות וממשיכים לבשל עד שפטריות שחררו את הנוזל שלהם ומתחילים לצבוע, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מוסיפים בשר וכליות בחזרה למחבת ומערבבים לשלב עם פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים עם קמח שנותר ומערבבים עד הקמח משולב בכל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים מעל מלאי בשר, מערבבים, ומביאים לרתיחה עד שהרוטב התעבה, כ -8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
10
הסר ממחבת ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מחממים תנור ל 177°. לאחר תערובת בשר יש מקורר לחלוטין, למלא צלחת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מברשת קצוות עם ביצה מוכה, ואז בעדינות למקם את הקרום העליון על העוגה. לקצץ ולאטום קצוות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מברשת קרום העליון עם ביצה, ולאחר מכן לחתוך פתחי קיטור בחלק העליון של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
14
מניחים בתנור ואופים עד קרום העליון הוא חום זהוב עמוק, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מגישים עם אפונה רכה ושיכר מר.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
איילאייל