ארוחת יום ראשון: צלעות כבש משפשף עם ראס אל Hanout
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרינדה, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: צלעות כבש שפשף עם ראס אל Hanout. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 385 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל סדוק, צלעות כבש, אגוז מוסקט הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ארוחת יום ראשון: קפה שפשף צלעות בקר, סעודת יום ראשון: כתף חזיר משופשף קלוי, ו יום ראשון ארוחת ערב: כבש קארי שאנקס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור, allspice, קינמון, זעפרן ופפריקה בקערה קטנה ומערבבים היטב. לשפשף על צלעות כבש ולתת לשבת לפחות שעה, אבל הלילה יהיה טוב יותר.
מחממים גריל או מחבת גריל מעל חום גבוה בינוני, ומבשלים עד הבשר מגיע 150 [°] עבור בינוני, כ 3 דקות לכל צד.
מגישים עם כמה קוסקוס לבוש קלות ויין אדום גוף בינוני.