ארוחת ערב: Espagueti ורדה
נסו ארוחת ערב: Caldo ורדה, ארוחת ערב: מרק שעורה אל ורדה, ו ארוחת ערב: עוף עם פלפלים קלויים וסלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
סובב את המטגן גבוה. הגדר צ ' ילי poblano על תבנית אפייה מכוסה בנייר כסף, ולאחר מכן למקם את הסדין מתחת broiler. קוק, מרפרף את הצ ' ילי מדי פעם עם זוג מלקחיים, עד שהשחיר מכל הצדדים. תכבה את המטגן ותעביר את צ ' יילס לשקית פלסטיק.
בואו קיטור במשך חמש עד עשר דקות. לקלף את עורות מושחרים את צ ' יילס, ולאחר מכן להסיר גבעולים וזרעים. קוצצים את הצ ' ילי ואז מניחים בבלנדר יחד עם כוסברה, בצל ושום. תערובת פירה עד חלקה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים 5 כפיות מלח. לבשל את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה. כאשר נעשה, לנקז פסטה במסננת.
בינתיים, להוסיף חמאה לסיר גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר הוא קצף, יוצקים את תערובת צ ' ילה. לבשל, מכוסה חלקית, במשך כ -10 דקות. מערבבים אותו מדי פעם.
מוסיפים את הקרמה ו 1 כפית מלח.
מוסיפים את הפסטה לסיר וזורקים היטב. מחלקים את הפסטה בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם קומץ של גבינת מנצ ' גו.