ארוחת ערב: Palak Aalu, בן דודו של Palak Paneer
ארוחת המתכון הערב: Palak Aalu, בן דודו של Palak Paneer יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בסביבה 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, כורכום טחון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Palak Paneer / סגנון מסעדה Punjabi Palak Paneer, פלאק טופו: פאלק פאניר בריא, ו פאלק פאניר, איך לעשות פאלק פאניר / פאניר s (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את התרד במסננת ולאחר מכן לזרוק אותו לסיר גדול להגדיר על חום בינוני. לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 10 דקות. התרד צריך לנבול ולהקטין בגודל. בערך לקצוץ את התרד.
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את הכמון ואת זרעי חרדל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני. זה צריך לקחת כמה דקות. לאחר מכן להוסיף כורכום, כוסברה, כמון, ו jalapenos. תבשל עוד דקה.
מוסיפים את תפוחי האדמה הקוביות ואת sauté במשך כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים במים וקורטוב של מלח, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 10 דקות.
לזרוק את התרד קצוץ, מערבבים היטב, לכסות, ומבשלים 5 דקות יותר. מגררים את אגוז המוסקט למעלה ומגישים עם אורז.