ארוחת ערב: אבטיח Gazpacho
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו ארוחת ערב: קיץ מגניב Gazpacho, ארוחת ערב: גספצ'ו של אליס ווטרס, ו אבטיח Gazpacho (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, להוסיף 2 כוסות של אבטיח ו purée עד נוזלי.
מוסיפים את שאר האבטיח, העגבניות, הפפריקה, השום, השקדים, מיץ לימון ורוטב צ ' יפוטלה (התחל עם כפית). להתמזג עד חלקה מאוד, לפחות 2-3 דקות. טעם ועונה עם מלח ועוד חומץ, במידת הצורך.
להעביר מרק למקרר (או מקפיא כדי לחסוך זמן) עד צונן.