קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

ארוחת ערב: ביצים שלוקות ים תיכוניות

ארוחת ערב: ביצים שלוקות ים תיכוניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: ביצים עלומות הים התיכון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 349 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם שמן זית, עגבניות שזיפים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: ראגו מרוקאי עם ביצים עלומות, ארוחת ערב הערב: סלט שן הארי עם ביצים עלומות ובייקון, ו ארוחת ערב: אספרגוס קלוי עם ביצים עלומות וחמאת מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או במחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את השום והבצל. מבשלים 2-3 דקות, עד רך, ואז מוסיפים את הזיתים, העגבניות והפטריות. מבשלים כמו פטריות לשחרר את המיצים שלהם כדי ליצור רוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, להביא סיר קטן של מים לרתיחה עם התזה של חומץ ולגנוב את הביצים עד הלבנים נקבעים והחלמון הוא עדיין נוזל, על 3 דקות במים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מערבבים את הצלפים ועלי בזיליקום לתוך תערובת הפטריות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. טוסט הלחם. או להפיץ את תערובת פטריות על הלחם העליון עם ביצים עלומות, או לשים את התערובת בקערות בודדות העליון עם הביצים, לחם בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ביצה עלומהביצה עלומה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לשרת.