קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

ארוחת ערב: בשר חזיר ואגסים פריך עם חמאה מתובלת

ארוחת ערב: בשר חזיר ואגסים פריך עם חמאה מתובלת
מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 938 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, חצאי אגסים בסירופ כבד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוגות אטריות פריך, ארוחת ערב: שרימפס צ'יפוטלה פריך עם תירס ובצל ירוק, ו ארוחת ערב: כריך בייקון, אגס וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חמאה, תבלין פשטידת דלעת, כוסברה, זנגביל, ומלח בקערה בינונית ו whisk עד משולב באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסדרים חצי פרוסות לחם על קרש חיתוך ומניחים פרוסה אחת גבינה שוויצרית על כל אחד. למעלה עם בשר חזיר, ואחריו פרוסות אגס גבינת פונטינה. השלימו את הכריכים עם ארבע פרוסות לחם שניות ולחצו בעדינות כדי לדחוס.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מורחים חמאה מתובלת בצד החיצוני של כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מניחים שני כריכים במחבת נירוסטה 12 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני. מבשלים עד הצד הראשון הוא חום זהוב, על 6 דקות. הפוך כריכים באמצעות מרית ומבשלים בצד השני עד חום זהוב, כ 6 דקות יותר. שמור על הכריכים חמים בזמן הבישול הנותרים שני כריכים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
חותכים לחצי ומגישים.