קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

ארוחת ערב: בשר חזיר ואגסים פריך עם חמאה מתובלת

ארוחת ערב: בשר חזיר ואגסים פריך עם חמאה מתובלת
מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 938 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, חצאי אגסים בסירופ כבד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוגות אטריות פריך, ארוחת ערב: שרימפס צ'יפוטלה פריך עם תירס ובצל ירוק, ו ארוחת ערב: כריך בייקון, אגס וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חמאה, תבלין פשטידת דלעת, כוסברה, זנגביל, ומלח בקערה בינונית ו whisk עד משולב באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסדרים חצי פרוסות לחם על קרש חיתוך ומניחים פרוסה אחת גבינה שוויצרית על כל אחד. למעלה עם בשר חזיר, ואחריו פרוסות אגס גבינת פונטינה. השלימו את הכריכים עם ארבע פרוסות לחם שניות ולחצו בעדינות כדי לדחוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מורחים חמאה מתובלת בצד החיצוני של כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מניחים שני כריכים במחבת נירוסטה 12 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני. מבשלים עד הצד הראשון הוא חום זהוב, על 6 דקות. הפוך כריכים באמצעות מרית ומבשלים בצד השני עד חום זהוב, כ 6 דקות יותר. שמור על הכריכים חמים בזמן הבישול הנותרים שני כריכים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
חותכים לחצי ומגישים.