מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 938 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, חצאי אגסים בסירופ כבד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוגות אטריות פריך, ארוחת ערב: שרימפס צ'יפוטלה פריך עם תירס ובצל ירוק, ו ארוחת ערב: כריך בייקון, אגס וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים חמאה, תבלין פשטידת דלעת, כוסברה, זנגביל, ומלח בקערה בינונית ו whisk עד משולב באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כוס בצל קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
מסדרים חצי פרוסות לחם על קרש חיתוך ומניחים פרוסה אחת גבינה שוויצרית על כל אחד. למעלה עם בשר חזיר, ואחריו פרוסות אגס גבינת פונטינה. השלימו את הכריכים עם ארבע פרוסות לחם שניות ולחצו בעדינות כדי לדחוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חצאי אגסים בסירופ
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
מורחים חמאה מתובלת בצד החיצוני של כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
פלפל ארבול
4
מניחים שני כריכים במחבת נירוסטה 12 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני. מבשלים עד הצד הראשון הוא חום זהוב, על 6 דקות. הפוך כריכים באמצעות מרית ומבשלים בצד השני עד חום זהוב, כ 6 דקות יותר. שמור על הכריכים חמים בזמן הבישול הנותרים שני כריכים.