קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

ארוחת ערב: בשר חזיר ואגסים פריך עם חמאה מתובלת

ארוחת ערב: בשר חזיר ואגסים פריך עם חמאה מתובלת
מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 938 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, חצאי אגסים בסירופ כבד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוגות אטריות פריך, ארוחת ערב: שרימפס צ'יפוטלה פריך עם תירס ובצל ירוק, ו ארוחת ערב: כריך בייקון, אגס וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חמאה, תבלין פשטידת דלעת, כוסברה, זנגביל, ומלח בקערה בינונית ו whisk עד משולב באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסדרים חצי פרוסות לחם על קרש חיתוך ומניחים פרוסה אחת גבינה שוויצרית על כל אחד. למעלה עם בשר חזיר, ואחריו פרוסות אגס גבינת פונטינה. השלימו את הכריכים עם ארבע פרוסות לחם שניות ולחצו בעדינות כדי לדחוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מורחים חמאה מתובלת בצד החיצוני של כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מניחים שני כריכים במחבת נירוסטה 12 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני. מבשלים עד הצד הראשון הוא חום זהוב, על 6 דקות. הפוך כריכים באמצעות מרית ומבשלים בצד השני עד חום זהוב, כ 6 דקות יותר. שמור על הכריכים חמים בזמן הבישול הנותרים שני כריכים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
חותכים לחצי ומגישים.