תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: Minestrone Genovese. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 443 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות, אפונה, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ארוחת ערב: אביב Minestrone עם אורז בסמטי חום, ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 4 עד 5 כוסות מים בסיר מרק גדול מעל חום בינוני. לאחר חם, להוסיף כפית מלח וירקות לפי סדר זמן הבישול: תפוחי אדמה, כרישה, סלרי, גזר, עגבניות, שעועית, אפונה, קישואים, או כל ירקות אחרים אתה יכול להשתמש. אם משתמשים בפסטה, מוסיפים אותו 7 עד 10 דקות החוצה, בהתאם לצורה.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(או או רגיל)
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
בינתיים, לשלב את השום, בזיליקום, צנוברים, וקצת שמן זית במעבד מזון, בלנדר, או מרגמה ועלי. תהליך לתוך משחה חלקה, הוספת שמן זית לפי הצורך כדי ליצור משחה רופפת. מתבלים לפי הטעם במלח.