תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: Minestrone Genovese. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 443 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות, אפונה, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ארוחת ערב: אביב Minestrone עם אורז בסמטי חום, ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 4 עד 5 כוסות מים בסיר מרק גדול מעל חום בינוני. לאחר חם, להוסיף כפית מלח וירקות לפי סדר זמן הבישול: תפוחי אדמה, כרישה, סלרי, גזר, עגבניות, שעועית, אפונה, קישואים, או כל ירקות אחרים אתה יכול להשתמש. אם משתמשים בפסטה, מוסיפים אותו 7 עד 10 דקות החוצה, בהתאם לצורה.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, לשלב את השום, בזיליקום, צנוברים, וקצת שמן זית במעבד מזון, בלנדר, או מרגמה ועלי. תהליך לתוך משחה חלקה, הוספת שמן זית לפי הצורך כדי ליצור משחה רופפת. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הסר לקערה ומערבבים את הגבינה, הוספת שמן זית יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מגישים את המרק עם מנה של פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים