ארוחת ערב הלילה: זוקיני, פטריות, טארט גבינת עיזים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: טורטה פטריות קלוי עם גבינת עיזים ושעועית שחורה, ארוחת ערב: ריזוטו תרד עם גבינת עיזים, ו ארוחת ערב: עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים חצי שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיף את פרוסות הקישואים ומבשלים עד הזהב, 5-7 דקות, פונה באמצע.
העברה לצלחת ולהוסיף את הפטריות, קמצוץ טוב של מלח, ושמן שנותר. המשך בישול עד הנוזל התאדה פטריות יש השחמה; להוסיף שום טימין ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות עד שום מרכך.
מוסיפים יין מדיירה ומבשלים עד שהוא התאדה ונספג לתוך הפטריות, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם.
הנח פאף pasty על נייר קלף ו זין בכל רחבי עם מזלג, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בצדדים.
מורחים פטריות על גיליון, ואז שכבה קישואים וגבינה על גבי.
מבשלים בתנור 30 עד 40 דקות, עד הקצוות של מאפה הם זהובים ונפוחים.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.