זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: טורטה פטריות קלוי עם גבינת עיזים ושעועית שחורה, ארוחת ערב: ריזוטו תרד עם גבינת עיזים, ו ארוחת ערב: עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים חצי שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את פרוסות הקישואים ומבשלים עד הזהב, 5-7 דקות, פונה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
העברה לצלחת ולהוסיף את הפטריות, קמצוץ טוב של מלח, ושמן שנותר. המשך בישול עד הנוזל התאדה פטריות יש השחמה; להוסיף שום טימין ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות עד שום מרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים יין מדיירה ומבשלים עד שהוא התאדה ונספג לתוך הפטריות, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
הנח פאף pasty על נייר קלף ו זין בכל רחבי עם מזלג, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בצדדים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מורחים פטריות על גיליון, ואז שכבה קישואים וגבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מבשלים בתנור 30 עד 40 דקות, עד הקצוות של מאפה הם זהובים ונפוחים.