ארוחת ערב הלילה: חבילות בקלה עם קישואים, עגבניות ופסטו פטרוזיליה
גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שן שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: סטייק בגריל עם עגבניות ופסטו, ארוחת ערב הלילה: פסטו Fusilli עם תירס, קישואים, ובייקון, ו ארוחת ערב: Pesto Trapanese (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 204°. בינתיים, להתחיל על פסטו.
מוסיפים את הפטרוזיליה והשום למעבד מזון. דופק עד שהוא קצוץ, מגרד את הצדדים מדי פעם.
תוסיף את הפרמזן וצנוברים. דופק פעמיים. ואז להפעיל את המעבד על טפטוף לאט ב 2 1/2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח לפי הטעם.
לקרוע שני 18 x-12 אינץ חתיכות של רדיד אלומיניום. מקפלים כל אחד בשלישים לאורכו, ואת לפתוח מחדש. לזרוק את פרוסות קישואים ועגבניות עם קצת שמן וקצת מלח, ולאחר מכן לחלק בין שתי מנות. מתבלים את שני סוגי הבקלה במלח ופלפל ומניחים כל אחד על הירקות. כפית כף של פסטו על כל אחד.
להביא את הקצוות הארוכים של כל חבילה לאמצע ולקפל. מקפלים את הצדדים הקצרים יותר, וקמט כדי לוודא ששום דבר לא יישפך החוצה.
מניחים את שתי שקיות על מגש אפייה. הגדר את המגש בתנור ומבשלים 15 דקות.
בזהירות לפתוח את החבילות ולהחליק את כל התוכן לתוך קערות נפרדות.
טפטוף עם קצת יותר שמן זית כתית ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה