קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב הלילה: חבילות בקלה עם קישואים, עגבניות ופסטו פטרוזיליה

ארוחת ערב הלילה: חבילות בקלה עם קישואים, עגבניות ופסטו פטרוזיליה
גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שן שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: סטייק בגריל עם עגבניות ופסטו, ארוחת ערב הלילה: פסטו Fusilli עם תירס, קישואים, ובייקון, ו ארוחת ערב: Pesto Trapanese (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°. בינתיים, להתחיל על פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הפטרוזיליה והשום למעבד מזון. דופק עד שהוא קצוץ, מגרד את הצדדים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
תוסיף את הפרמזן וצנוברים. דופק פעמיים. ואז להפעיל את המעבד על טפטוף לאט ב 2 1/2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לקרוע שני 18 x-12 אינץ חתיכות של רדיד אלומיניום. מקפלים כל אחד בשלישים לאורכו, ואת לפתוח מחדש. לזרוק את פרוסות קישואים ועגבניות עם קצת שמן וקצת מלח, ולאחר מכן לחלק בין שתי מנות. מתבלים את שני סוגי הבקלה במלח ופלפל ומניחים כל אחד על הירקות. כפית כף של פסטו על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
להביא את הקצוות הארוכים של כל חבילה לאמצע ולקפל. מקפלים את הצדדים הקצרים יותר, וקמט כדי לוודא ששום דבר לא יישפך החוצה.
6
מניחים את שתי שקיות על מגש אפייה. הגדר את המגש בתנור ומבשלים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בזהירות לפתוח את החבילות ולהחליק את כל התוכן לתוך קערות נפרדות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
טפטוף עם קצת יותר שמן זית כתית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה