ארוחת ערב הלילה: חם Chanterelle וסלט פנצ'טה
ארוחת ערב: חם Chanterelle וסלט Pancetta הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ירקות, פנצ'טה, חומץ יין אדום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: תפוח, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עם ביצי שליו, ארוחת ערב: סלט דיונון חם, ו ארוחת ערב: נקניק חם וסלט עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בגודל בינוני, לאט לבשל את pancetta או בייקון על אש נמוכה עד פריך, על 20 דקות. בינתיים, לקצץ ולהכין את הפטריות ולהכין את החומרים האחרים.
מסננים על מגבות נייר ושופכים את כל אבל סרט דק של שומן במחבת.
להעלות את החום בינוני; לטגן את shallots עד מכרז. להעלות את החום גבוה; להוסיף את הפטריות וצנוברים. המשך לבשל עד פטריות לשחרר את המים שלהם ואז להתחיל חום. בראון במשך כמה דקות נוספות, ולאחר מכן להעביר לקערה עם פנצ ' טה או בייקון.
מוסיפים את החומץ למחבת כדי deglaze, גירוד חתיכות חומות, ולאחר מכן לטאטא בשמן הזית כדי להפוך את ההלבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לזרוק את הירוקים עם תערובת פטריות, ולאחר מכן להוסיף את ויניגרט חם לזרוק שוב. לסיים עם פלפל שחור סדוק טרי.