קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית

ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית
ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מים, קטשופ, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם Tomatillos, בשתי דרכים, ו ארוחת ערב הערב: סטייק בגריל עם רוטב גריביש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקטשופ, מים, פטריות, ווסטרשייר, מיץ לימון וחומץ בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף לשלב, ולאחר מכן מערבבים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך 45 דקות, עד שהרוטב הוא עבה וpourable והטעמים התמזגו. מסננים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
משפשפים את הסטייק בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל או לצלות את הסטייקים, פונה פעם אחת, במשך 7-10 דקות עבור בינוני נדיר, בהתאם עובי. אפשר לנוח לפחות 5 דקות, ואז לחתוך את התבואה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מגישים עם הרוטב בצד, או כפית אותו מעל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.