ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית
ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מים, קטשופ, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם Tomatillos, בשתי דרכים, ו ארוחת ערב הערב: סטייק בגריל עם רוטב גריביש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקטשופ, מים, פטריות, ווסטרשייר, מיץ לימון וחומץ בסיר.
להקציף לשלב, ולאחר מכן מערבבים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך 45 דקות, עד שהרוטב הוא עבה וpourable והטעמים התמזגו. מסננים את המוצקים.
משפשפים את הסטייק בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל או לצלות את הסטייקים, פונה פעם אחת, במשך 7-10 דקות עבור בינוני נדיר, בהתאם עובי. אפשר לנוח לפחות 5 דקות, ואז לחתוך את התבואה.
מגישים עם הרוטב בצד, או כפית אותו מעל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.