ארוחת ערב הלילה: עוף טחון בסגנון תאילנדי עם בזיליקום וצ'ילי
אם יש לך בשר במעבד מזון, פלפל טחון, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: עוף טחון בכוסות חסה, ארוחת ערב: חזיר טחון עם אטריות סובה, ו ארוחת ערב: Chiles en Nogada.
הוראות
ב ווק או מחבת אחרת מוקפץ, חום 1 כף שמן על חום גבוה עד רק עישון, ולאחר מכן להוסיף את הבצל. מוקפץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף פלפל ומערבבים ומטגנים למשך דקה נוספת.
מוסיפים שום ומבשלים עוד 30 שניות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מן החום לגרד תוכן לתוך קערה.
חום שנותר שתי כפות שמן על חום גבוה עד רק עישון, ולאחר מכן להוסיף עוף בבת אחת.
מורחים באופן שווה במחבת ומבשלים, מבלי לערבב עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות. מוקפץ עד ורוד נעלם לחלוטין עוף מבושל דרך, כ 2 דקות יותר.
להחזיר ירקות מבושלים למחבת ולהוסיף צ ' ילי. מערבבים ומטגנים במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים במשך 15 שניות. בצע עם רוטב דגים ועלי בזיליקום ומבשלים עד רק נבול, ואז מתבלים עם פלפל. טעם לאיזון, הוספת רוטב סויה, רוטב דגים, או יותר פלפל לפי הצורך.