קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב הלילה: פולנטה עם תרד 'סגנון רומי

ארוחת ערב הלילה: פולנטה עם תרד 'סגנון רומי
ארוחת ערב: פולנטה עם סגנון רומי תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 585 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא קמח תירס, מים, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: חומוס בסגנון מורי ותרד תבשיל, ניוקי פולנטה בסגנון רומי, ו ארוחת ערב: צ'דר Scallions Polenta Croquettes.

הוראות

1
מביאים את המים והמלח לרתיחה עבור פולנטה בסיר בינוני, ולאחר מכן מוסיפים את קמח התירס לאט מאוד בטיפטוף תוך לטאטא כל הזמן. לאחר כל קמח התירס הוא הוסיף, להמשיך לערבב עוד כמה דקות, מעבר כף עץ פעם התערובת מתעבה. לכסות ולהפוך את החום נמוך מאוד. מערבבים במשך דקה מלאה כל עשר עד פולנטה הוא שמנת, על 30-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שים את הצימוקים בקערה קטנה לכסות עם מים רותחים; לאפשר להשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אם משתמשים בתרד טרי, שוטפים אותו ומוסיפים למחבת, מבשלים עד שנבל ומתכווץ.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר לקערה ולנגב את המחבת יבשה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת, מחממים את שמן הזית על אש בינונית נמוכה מטגנים את השום עד הזהב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את צנוברים ומבשלים עד גם זהוב, ואז מוסיפים את הצימוקים (סחוט יבש ככל האפשר) ואת התרד מבושל. להגדיל את החום בינוני ועונה לטעום עם מלח והרבה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים שמן זית לפי הצורך כדי למנוע יובש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
להפוך את הפולנטה על צלחות ושלולית קצת שמן זית באמצע. למעלה עם פרמזן ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
9
מגישים את התרד בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה