ארוחת ערב הלילה: פולנטה עם תרד 'סגנון רומי
ארוחת ערב: פולנטה עם סגנון רומי תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 585 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא קמח תירס, מים, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: חומוס בסגנון מורי ותרד תבשיל, ניוקי פולנטה בסגנון רומי, ו ארוחת ערב: צ'דר Scallions Polenta Croquettes.
הוראות
מביאים את המים והמלח לרתיחה עבור פולנטה בסיר בינוני, ולאחר מכן מוסיפים את קמח התירס לאט מאוד בטיפטוף תוך לטאטא כל הזמן. לאחר כל קמח התירס הוא הוסיף, להמשיך לערבב עוד כמה דקות, מעבר כף עץ פעם התערובת מתעבה. לכסות ולהפוך את החום נמוך מאוד. מערבבים במשך דקה מלאה כל עשר עד פולנטה הוא שמנת, על 30-35 דקות.
שים את הצימוקים בקערה קטנה לכסות עם מים רותחים; לאפשר להשרות במשך 15 דקות.
אם משתמשים בתרד טרי, שוטפים אותו ומוסיפים למחבת, מבשלים עד שנבל ומתכווץ.
להעביר לקערה ולנגב את המחבת יבשה.
במחבת, מחממים את שמן הזית על אש בינונית נמוכה מטגנים את השום עד הזהב, כ 5 דקות.
מוסיפים את צנוברים ומבשלים עד גם זהוב, ואז מוסיפים את הצימוקים (סחוט יבש ככל האפשר) ואת התרד מבושל. להגדיל את החום בינוני ועונה לטעום עם מלח והרבה פלפל.
מוסיפים שמן זית לפי הצורך כדי למנוע יובש.
להפוך את הפולנטה על צלחות ושלולית קצת שמן זית באמצע. למעלה עם פרמזן ופלפל שחור.