קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ארוחת ערב הלילה: פסטה alla Burina (פסטה עם רוטב כפרי)

ארוחת ערב הלילה: פסטה alla Burina (פסטה עם רוטב כפרי)
ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי) עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 775 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, אפונה טרי, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: Pastan alla נורמה, ארוחת ערב הלילה: Pastan Alla Puttanesca, ו ארוחת ערב: Pastan alla Vongole (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני ומוסיפים את הבצל והשום. כמו הבצל מתחיל חום, מוסיפים עגבניות עם מיץ. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מבשלים כ -20 דקות, שוברים את כל העגבניות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, לדקור את הנקניקיות ולבשל בעדינות ביין במחבת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את הנקניקיות מהיין כדי להתקרר, ולאחר מכן מסננים את תערובת היין/בשר חזיר לתוך העגבניות. חותכים את הנקניקיות לתוך סיבובים, הסרת המעטפת ראשונה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מבשלים את הפסטה בשפע מים מלוחים, ומוסיפים את האפונה הטרייה לעגבניות בו זמנית (אם משתמשים בהקפאה, מחכים כמה דקות לפני ההוספה). זמן קצר לפני הפסטה נעשית, להוסיף את הנקניק לרוטב כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מסננים את הפסטה, שומרים קצת מים, מוסיפים לרוטב העגבניות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים מעט מי פסטה להרטיב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מגישים באופן מיידי.