קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ארוחת ערב: המבורגרים פטריות פורטבלו

ארוחת ערב: המבורגרים פטריות פורטבלו
מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פורטבלו בגריל וכריך אפרסק, ארוחת ערב: המבורגרים כבש, ו ארוחת ערב: המבורגרים כבש עם תבלין בצל אדום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות. במחבת צלייה או גיליון אפייה מעוטר, לזרוק פטריות עם שמן, 1/2 כוס מים, קמצוץ של מלח ופלפל. סדר גזע בצד למטה לכסות באופן רופף עם נייר כדי לאפשר קצת קיטור לברוח. צולים במשך 30-45 דקות, עד הפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כאשר הפטריות כמעט נעשות, משלבים את האבוקדו, שאלוט, מיץ ליים וקורט של מלח ופלפל בקערה. מחית ביסודיות לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לחמניות טוסט, ומניחים פטריות על החלק התחתון. למעלה עם תערובת אבוקדו ועגבניה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים