ארוחת ערב: המבורגרים פטריות פורטבלו
מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פורטבלו בגריל וכריך אפרסק, ארוחת ערב: המבורגרים כבש, ו ארוחת ערב: המבורגרים כבש עם תבלין בצל אדום.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות. במחבת צלייה או גיליון אפייה מעוטר, לזרוק פטריות עם שמן, 1/2 כוס מים, קמצוץ של מלח ופלפל. סדר גזע בצד למטה לכסות באופן רופף עם נייר כדי לאפשר קצת קיטור לברוח. צולים במשך 30-45 דקות, עד הפטריות רכות.
כאשר הפטריות כמעט נעשות, משלבים את האבוקדו, שאלוט, מיץ ליים וקורט של מלח ופלפל בקערה. מחית ביסודיות לתוך משחה.
לחמניות טוסט, ומניחים פטריות על החלק התחתון. למעלה עם תערובת אבוקדו ועגבניה.