ארוחת ערב הערב: Laap טורקיה הקרקע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: טחון טורקיה Laap. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך כוסברה, ציר עוף, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו טחון טורקיה Laap, טחון טורקיה Laap, ו ארוחת ערב: טלה טחון עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים אורז למחבת קטנה ולהפוך את החום גבוה. טוסט האורז, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז הוא חום זהוב, כשלוש דקות.
להעביר אורז מרגמה ועלי ולתת מגניב במשך כמה דקות. ואז לטחון אורז לאבקה.
יוצקים שמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף טורקיה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות לשבור את הבשר, עד שהוא כבר לא ורוד, כארבע דקות.
הוסף את המניה למחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד שהוא מתחיל לבעבע. ואז לכבות את החום, להוסיף את רוטב הדגים, מיץ ליים, ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים היטב ומניחים בצד במשך חמש דקות.
מערבבים לימון, בצל ירוק, שאלוט, כוסברה, מנטה, פלפל אדום כתוש, ואבקת אורז קלוי טחון.
מגישים על עלי רומיין עם פלחי לימון נוספים.