ארוחת ערב הערב: חזה עוף בשומה ג'ינג'ר (Mole de Jengibre con Pechugas de Pollo)
אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ארוחת ערב הלילה: חזה עוף ב חפרפרת ג'ינג'ר (שומה דה Jengibre con Pechugas de Pollo) עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, צ'ילי גואחילו, פאסילה צ' ילה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), ארוחת ערב: עוף בסגנון Huasteca בחפרפרת, ו ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומה ורדה (Pipian de Chuletas de Puerco) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה ויבשה מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף כמה שיותר צ ' ילי יתאים בשכבה אחת. טוסט chiles, מפנה מדי פעם, עד שהם ריחניים ורכים, אחת עד שתי דקות. תיזהר לוודא שהם לא ישרפו. שים בצד כשתסיים. חזור עם כל chiles הנותרים.
התאם את המתלה העליון של התנור כך שהוא שישה סנטימטרים מן המטגן. ואז להפעיל את broiler על גבוה.
מניחים את הבצל, העגבניות והשום על תבנית אפייה ולאחר מכן מניחים תחת המטגן. הפוך את החומרים כל דקה בערך. מבשלים את חצי הבצל עד שהוא השחמה סביב הקצוות ומתחילים לרכך, כחמש דקות. מבשלים את העגבניה עד העור השחיר בכל רחבי קל לקלף, על 5 דקות. מבשלים את שיני השום עד העורות הם השחמה ואת הקרביים רכים מאוד, על 7 דקות.
לקלף את העגבניות ואת שיני השום, ולאחר מכן להעביר אותם לבלנדר יחד עם צ ' ילי, בצל, זנגביל מגורר, זרעי שומשום, פלפל, ומים.
תן הכל מגניב במשך דקה בערך, ולהיות זהיר בעת מיזוג. לעבד את התערובת עד חלקה. זה צריך לקחת כמה דקות עם הבלנדר על גבוה.
יוצקים שתי כפות שמן לסיר בינוני ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, יוצקים את התערובת. היזהר, כי חלק ממנו עלול להתיז. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה כדי לשמור על מבשלים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השומה צמצמה במקצת, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. כאשר נעשה, לכסות ולהפוך את החום נמוך מאוד כדי לשמור על חום.
מניחים חזה עוף אחד בין שני יריעות של ניילון נצמד. באמצעות פטיש בשר, להלום את חזה העוף עד שהוא עבה אפילו 1/2 אינץ'. חזור עם חזה עוף שנותר. מתבלים כל אחד עם מלח ופלפל.
יוצקים את שתי כפות שמן למחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מניחים כמה שיותר חזה עוף כפי שיתאים בנוחות בשכבה אחת (בדרך כלל שתיים). מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, שלוש עד ארבע דקות. הפוך כל אחד, להפחית את החום בינוני, ומבשל עד העוף מבושל לחלוטין, עוד שלוש עד ארבע דקות. מניחים את שדי העוף המבושלים בצד, וחוזרים על התהליך עם כל עוף שנותר.
מחלקים את חזה העוף בין ארבע צלחות. כפית את השומה זנגביל על גבי, ומקשטים עם כמה זרעי שומשום.
מגישים את זה עם אורז לבן ו / או טורטיות תירס חמות.