קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ארוחת ערב הערב: חזה עוף בשומה ג'ינג'ר (Mole de Jengibre con Pechugas de Pollo)

ארוחת ערב הערב: חזה עוף בשומה ג'ינג'ר (Mole de Jengibre con Pechugas de Pollo)
אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ארוחת ערב הלילה: חזה עוף ב חפרפרת ג'ינג'ר (שומה דה Jengibre con Pechugas de Pollo) עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, צ'ילי גואחילו, פאסילה צ' ילה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), ארוחת ערב: עוף בסגנון Huasteca בחפרפרת, ו ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומה ורדה (Pipian de Chuletas de Puerco) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה ויבשה מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף כמה שיותר צ ' ילי יתאים בשכבה אחת. טוסט chiles, מפנה מדי פעם, עד שהם ריחניים ורכים, אחת עד שתי דקות. תיזהר לוודא שהם לא ישרפו. שים בצד כשתסיים. חזור עם כל chiles הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
התאם את המתלה העליון של התנור כך שהוא שישה סנטימטרים מן המטגן. ואז להפעיל את broiler על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את הבצל, העגבניות והשום על תבנית אפייה ולאחר מכן מניחים תחת המטגן. הפוך את החומרים כל דקה בערך. מבשלים את חצי הבצל עד שהוא השחמה סביב הקצוות ומתחילים לרכך, כחמש דקות. מבשלים את העגבניה עד העור השחיר בכל רחבי קל לקלף, על 5 דקות. מבשלים את שיני השום עד העורות הם השחמה ואת הקרביים רכים מאוד, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
לקלף את העגבניות ואת שיני השום, ולאחר מכן להעביר אותם לבלנדר יחד עם צ ' ילי, בצל, זנגביל מגורר, זרעי שומשום, פלפל, ומים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
תן הכל מגניב במשך דקה בערך, ולהיות זהיר בעת מיזוג. לעבד את התערובת עד חלקה. זה צריך לקחת כמה דקות עם הבלנדר על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים שתי כפות שמן לסיר בינוני ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, יוצקים את התערובת. היזהר, כי חלק ממנו עלול להתיז. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה כדי לשמור על מבשלים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השומה צמצמה במקצת, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. כאשר נעשה, לכסות ולהפוך את החום נמוך מאוד כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1
מניחים חזה עוף אחד בין שני יריעות של ניילון נצמד. באמצעות פטיש בשר, להלום את חזה העוף עד שהוא עבה אפילו 1/2 אינץ'. חזור עם חזה עוף שנותר. מתבלים כל אחד עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
יוצקים את שתי כפות שמן למחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים כמה שיותר חזה עוף כפי שיתאים בנוחות בשכבה אחת (בדרך כלל שתיים). מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, שלוש עד ארבע דקות. הפוך כל אחד, להפחית את החום בינוני, ומבשל עד העוף מבושל לחלוטין, עוד שלוש עד ארבע דקות. מניחים את שדי העוף המבושלים בצד, וחוזרים על התהליך עם כל עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירסחצי פחית תירס
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מחלקים את חזה העוף בין ארבע צלחות. כפית את השומה זנגביל על גבי, ומקשטים עם כמה זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
מגישים את זה עם אורז לבן ו / או טורטיות תירס חמות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
אורז לבןאורז לבן