קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ארוחת ערב הערב: חזה עוף בשומה ג'ינג'ר (Mole de Jengibre con Pechugas de Pollo)

ארוחת ערב הערב: חזה עוף בשומה ג'ינג'ר (Mole de Jengibre con Pechugas de Pollo)
אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ארוחת ערב הלילה: חזה עוף ב חפרפרת ג'ינג'ר (שומה דה Jengibre con Pechugas de Pollo) עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, צ'ילי גואחילו, פאסילה צ' ילה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), ארוחת ערב: עוף בסגנון Huasteca בחפרפרת, ו ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומה ורדה (Pipian de Chuletas de Puerco) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה ויבשה מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף כמה שיותר צ ' ילי יתאים בשכבה אחת. טוסט chiles, מפנה מדי פעם, עד שהם ריחניים ורכים, אחת עד שתי דקות. תיזהר לוודא שהם לא ישרפו. שים בצד כשתסיים. חזור עם כל chiles הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
התאם את המתלה העליון של התנור כך שהוא שישה סנטימטרים מן המטגן. ואז להפעיל את broiler על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הבצל, העגבניות והשום על תבנית אפייה ולאחר מכן מניחים תחת המטגן. הפוך את החומרים כל דקה בערך. מבשלים את חצי הבצל עד שהוא השחמה סביב הקצוות ומתחילים לרכך, כחמש דקות. מבשלים את העגבניה עד העור השחיר בכל רחבי קל לקלף, על 5 דקות. מבשלים את שיני השום עד העורות הם השחמה ואת הקרביים רכים מאוד, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
לקלף את העגבניות ואת שיני השום, ולאחר מכן להעביר אותם לבלנדר יחד עם צ ' ילי, בצל, זנגביל מגורר, זרעי שומשום, פלפל, ומים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
תן הכל מגניב במשך דקה בערך, ולהיות זהיר בעת מיזוג. לעבד את התערובת עד חלקה. זה צריך לקחת כמה דקות עם הבלנדר על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים שתי כפות שמן לסיר בינוני ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, יוצקים את התערובת. היזהר, כי חלק ממנו עלול להתיז. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה כדי לשמור על מבשלים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השומה צמצמה במקצת, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. כאשר נעשה, לכסות ולהפוך את החום נמוך מאוד כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
מניחים חזה עוף אחד בין שני יריעות של ניילון נצמד. באמצעות פטיש בשר, להלום את חזה העוף עד שהוא עבה אפילו 1/2 אינץ'. חזור עם חזה עוף שנותר. מתבלים כל אחד עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
יוצקים את שתי כפות שמן למחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מניחים כמה שיותר חזה עוף כפי שיתאים בנוחות בשכבה אחת (בדרך כלל שתיים). מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, שלוש עד ארבע דקות. הפוך כל אחד, להפחית את החום בינוני, ומבשל עד העוף מבושל לחלוטין, עוד שלוש עד ארבע דקות. מניחים את שדי העוף המבושלים בצד, וחוזרים על התהליך עם כל עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירסחצי פחית תירס
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מחלקים את חזה העוף בין ארבע צלחות. כפית את השומה זנגביל על גבי, ומקשטים עם כמה זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
מגישים את זה עם אורז לבן ו / או טורטיות תירס חמות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
אורז לבןאורז לבן