ארוחת ערב הערב: סביץ ' (כריך חצילים עם ביצים קשות)
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: כריך חציל סביץ, מיכאל נקין לסביץ ' (כריך חצילים עיראקי-יהודי), ו חתן ביצים: ביצים קשות מטוגנות תאילנדיות ברוטב תמרינדי.
הוראות
יוצקים 1 ½ ליטרים מים קרים לתוך סיר בגודל בינוני. בזהירות להוסיף ביצים. הפעל חום גבוה ולהביא לרתיחה חשופה, על 82°. לכבות את החום ולתת לשבת במשך עשר דקות.
להעביר ביצים למי קרח ולתת להתקרר. לאחר מכן לקלף תחת מים זורמים מגניב, יבש עם מגבות נייר, פרוסה דק.
בינתיים, מחממים תנור ל 200 מעלות.
להוסיף פיתה לחם ולתת חם בתנור.
לזרוק יחד עגבניות, מלפפון, בצל, ומיץ לימון בקערה בגודל בינוני. מתבלים במלח לפי הטעם.
יוצקים מספיק שמן כדי מעיל התחתון של מחבת נירוסטה 12 אינץ ' להגדיר מעל חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף כמו פרוסות חצילים רבים שיתאימו בשכבה אחת. מבשלים במשך כארבע דקות בצד, או עד שהם משחימים היטב בכל צד. הם ישאבו את השמן בהתחלה, אבל אחרי כמה דקות, הם צריכים לטהר חלק ממנו.
הסר פרוסות ולנקז על מגבת נייר.
הוסף רק מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת שוב. חזור על התהליך עד שכל פרוסות החצילים בושלו.
מוסיפים כמה פרוסות חצילים, פרוסות ביצה קשה, סלט עגבניות, פטרוזיליה ורוטב חם של בחירה.