ארוחת ערב הערב: סלט עדשים עגבניות קלוי עם שאלוט פריך
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ארוחת ערב: עדשים אדומים ומרק עגבניות, ארוחת ערב: נקניק חם וסלט עדשים, ו ארוחת ערב: סלט עדשים עם קישואים בגריל ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לזרוק את עגבניות שרי עם 1 כף השמן, יחד עם שום מגורען ומלח לפי הטעם.
מורחים אותם על תבנית אפייה, לחתוך את הצד, וצולים עד מתכווץ, מתוק, מתחיל חום אבל לא נשרף, על 30 דקות.
בינתיים, להביא 4 כוסות מים להרתיח בסיר גדול ולהוסיף את העדשים. מעל חום בינוני, מבשלים את העדשים, מכוסה, עד שהמים נספגים והעדשים רכות, 20-25 דקות. במידת הצורך, להוסיף יותר מים כדי לבשל אותם לחלוטין עד במכרז.
מסננים את כל המים העודפים מהעדשים, ואז מוסיפים את גבינת העזים, גרידת לימון ומיץ, וחרדל דיז ' ון. מקפלים בעדינות כדי להמיס את גבינת עיזים העונה כדי לטעום עם מלח (זה יצטרך הרבה).
בעוד העדשים להתקרר, לחמם כף שמן על בינוני במחבת בינונית עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד חום פריך, על 10 דקות.
מקפלים את עשבי תיבול, עגבניות, ושמן זית הנותרים לתוך העדשים. מתבלים עם פלפל, ואז טעם ועונה לפי הצורך עם מלח ו / או מיץ לימון יותר.
מגישים חצאי פיתות קלויים.