ארוחת ערב הערב: סרדינים עם לימון וסלסה מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סרדינים עם לימון וסלסאן מנטה. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מנטה, פטרוזיליה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סרדינים ממולאים, ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים, ו ארוחת ערב: אפונה עם נענע.
הוראות
חותכים את הקצוות של הלימונים ולעמוד אותם זקוף על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הקליפה מלמעלה למטה, מפנה את הלימונים כמו שאתה הולך. בערך לקצוץ את הבשר הנותר, הסרת הזרעים כמו שאתה הולך.
מוסיפים את הבצל ועשבי תיבול ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב, ואז מאפשרים לסלסה לשבת לזמן מה להתפתח (לפחות 15 דקות).
מחממים את המטגן במשך 5-7 דקות טובות עד שהוא צורח חם, ומניחים מדף תנור קרוב מתחתיו. מסדרים את הדגים על תבנית אפייה קטנה טפטוף עם קצת שמן זית. צלוי 3-5 דקות לכל צד, עד שהעור מתחיל להשחים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)]()
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.