קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

ארוחת ערב הערב: עוף צלוי בעשב עם אבקת שום

ארוחת ערב הערב: עוף צלוי בעשב עם אבקת שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: עוף צלוי עשב עם אבקת שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 398 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בצל, אבקת שום מגורען, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: עוף צלוי בשום עם גזר וגזר לבן, ארוחת ערב: עוף בגריל עם רוטב עשבי תיבול, ו ארוחת ערב: מרק שום קלוי עם צ'וריסו עם ביצה עלומה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות. מעיל צלחת קלייה קטנה המחזיקה עוף בנוחות עם שמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אם משתמשים בעוף שלם, בזהירות להפריד את העור מהשד ולהכניס זרעי קורנית מתחת. אם באמצעות חתיכות, רצועת עלים טימין ולחתוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מערבבים אורגנו, שום, מלח, פלפל, עלי טימין (אם משתמשים) בקערה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים תערובת על העוף ולשפשף היטב את המעיל. אם באמצעות עוף שלם, לשפשף בפנים גם כן, ודברים עם בצל ולהעביר לתבנית אפייה. אם באמצעות חתיכות, לתחוב חתיכות בצל בין עוף צלחת העור בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
עוף צלוי במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 177°. אפשר 50-60 דקות עבור ציפור שלמה, או 35-45 דקות עבור חתיכות; לבשל עד הטמפרטורה הפנימית של חזה רושם 155°f.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי