ארוחת ערב הערב: עוף צלוי בעשב עם אבקת שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: עוף צלוי עשב עם אבקת שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 398 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בצל, אבקת שום מגורען, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: עוף צלוי בשום עם גזר וגזר לבן, ארוחת ערב: עוף בגריל עם רוטב עשבי תיבול, ו ארוחת ערב: מרק שום קלוי עם צ'וריסו עם ביצה עלומה.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות. מעיל צלחת קלייה קטנה המחזיקה עוף בנוחות עם שמן ולהניח בצד.
אם משתמשים בעוף שלם, בזהירות להפריד את העור מהשד ולהכניס זרעי קורנית מתחת. אם באמצעות חתיכות, רצועת עלים טימין ולחתוך אותם.
מערבבים אורגנו, שום, מלח, פלפל, עלי טימין (אם משתמשים) בקערה ומערבבים היטב.
מפזרים תערובת על העוף ולשפשף היטב את המעיל. אם באמצעות עוף שלם, לשפשף בפנים גם כן, ודברים עם בצל ולהעביר לתבנית אפייה. אם באמצעות חתיכות, לתחוב חתיכות בצל בין עוף צלחת העור בצד למעלה.
עוף צלוי במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 177°. אפשר 50-60 דקות עבור ציפור שלמה, או 35-45 דקות עבור חתיכות; לבשל עד הטמפרטורה הפנימית של חזה רושם 155°f.