ארוחת ערב: חזיר טחון עם אטריות סובה
ארוחת ערב: חזיר טחון עם אטריות סובה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 62 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1368 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את סובה, חזיר טחון, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ארוחת ערב: אטריות חזיר בקארי, ארוחת ערב: קארי-אטריות חזיר, ו ארוחת ערב: עוף טחון בכוסות חסה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן לתוך ווק גדול או מחבת להגדיר על חום גבוה. כאשר חם, להוסיף את החזיר. מערבבים היטב, ומבשלים עד שאין יותר ורוד, על 3 עד 5 דקות.
הסר את החזיר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט. מערבבים היטב, ומבשלים אותם עד רך, על 3 עד 5 דקות. להנמיך חום אם הם נראים כאילו הם ישרפו.
הוסף את החזיר בחזרה לווק.
יוצקים את הסאקי, ומוציאים כל חתיכות משחימות על הקרקעית עם כף מעץ. כאשר הסאקי התאדה מוסיפים את רוטב הסויה. מבשלים 1 דקה, ואז לכבות את החום.
בינתיים, לבשל את אטריות סובה על פי ההוראות על החבילה.
מגישים את תערובת החזיר על גבי האטריות.