אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, סוכר, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: טופו, שעועית ירוקה וסלט שיטאקי, ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, ו שעורה קלויה, שעועית ירוקה וסלט שיטאקי עם טופו.
הוראות
1
מניחים את שני חצאי הטופו על תבנית אפייה מעוטרת, ומעל עם תבנית אפייה אחרת. לשקול את תבנית האפייה למטה עם שתי פחיות גדולות, ולהניח בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
2
מסננים את טופו, ולאחר מכן לקצוץ לחתיכות ½ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
3
בינתיים, בקערה גדולה, להקציף יחד מיץ ליים, רוטב דגים, 1 כף רוטב סויה, סוכר, ופלפל אדום כתוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
4
לחמם את השמן במחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיף את shiitakes פרוס, ומבשלים עד שמתחיל לרכך, כדקה אחת. להפחית את החום בינוני, ויוצקים את שתי כפות הנותרים של רוטב סויה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד shiitakes הם מכרז, שתיים עד שלוש דקות. מיד להעביר פטריות לקערה הגדולה עם ההלבשה.