ארוחת ערב: טופו שקדים עם אטריות כוסמת ואפונה שלג
ארוחת ערב: טופו שקדים עם אטריות כוסמת ואפונה שלג עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, אפונה, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו אטריות סובה עם טופו, אבוקדו, ואפונה שלג, ארוחת ערב: כרוב מבושל יבש עם טופו ואפונה, ו ארוחת ערב: אטריות חריפות עם טופו (Dou Hua מיאן) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את טופו לרצועות עבות 1/4 אינץ'.
מערבבים את חמאת השקדים, רוטב סויה, סירופ מייפל ושמן שומשום ומקציפים עד לקבלת חלקה. שמן תבנית אפייה עם חצי שמן ניטרלי ולהניח את רצועות טופו בשכבה אחת, ואז כפית 1/2 של תערובת חמאת שקדים על כל חתיכה.
מורחים אותו כדי לצייר את החלק העליון ואופים את הטופו במשך 25 דקות, ואז להעיף את החתיכות מעיל אותם עם אותה כמות של תערובת חמאת שקדים.
אופים במשך 25 דקות נוספות.
בינתיים, להכין את שאר החומרים. כאשר טופו נעשה, להסיר ולחתוך לרצועות.
מחממים את השמן הנייטרלי הנותר במחבת ווק או גדולה עד מנצנץ ומוסיפים את הבצל הירוק. מבשלים לרגע, ואז מוסיפים את הטופו. לאחר דקה, להוסיף את השום ו 1/2 כוס מים ומערבבים היטב בעת הבישול. כפית בתערובת חמאת שקדים הנותרים ומערבבים היטב לשלב. כיסוי.
בינתיים, לבשל את אטריות סובה במים רותחים מומלחים, הוספת הצמד או אפונה שלג במשך כמה דקות האחרונות של בישול.
מסננים ומוסיפים לסיר מוקפץ יחד עם חומץ אורז וכוסברה. לזרוק לשלב ולהגיש.