ארוחת ערב: כוכב אניס ועוף זנגביל
גשו לסופר וקנו את העור על חתיכות עוף, שיני שום, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מרק בצל צרפתי עם כוכב אניס, כוכב אניס ועוף צלוי ג'ינג'ר, ו עוף צלוי עם רוטב אניס כוכב, גזר ג'ינג'ר ואפונה הצמד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את השמן על חום בינוני עד הבהוב.
מוסיפים את חתיכות העוף בצד העור למטה ומבשלים ללא הפרעה עד שהם מתרחקים בקלות מהמחבת והעור הוא זהוב, 5-8 דקות. הפוך את החלקים עם מלקחיים ומבשלים עוד דקה, רק כדי להשחים קלות את הצד השני.
יוצקים את כל אבל כף השמן ולהוסיף את זנגביל, שום, יין אורז, מלאי או מים, דבש, אניס כוכב, ורוטב סויה למחבת. מביאים את התערובת לרתיחה, מוסיפים את הקלמנטינה או את מיץ התפוזים, ומחזירים את העוף אל צד העור המחבת (הוא אמור להיות שקוע למחצה עם עור פריך עדיין חשוף). מבשלים עד העוף מבושל רק אם כי, 5-10 דקות יותר.
הסר את העוף לצלחת ולהפוך את החום גבוה. מביאים את הרוטב לרתיחה ולהפחית עד כמעט סירופ.
להחזיר את העוף למחבת לזיגוג ברוטב.
מפזרים בצל ירוק ומגישים עם אורז לבן.