קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

ארוחת ערב: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים ופסטה

ארוחת ערב: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים פסטן. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 894 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, כרוב ניצנים, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים, כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון וצימוקים זהובים, ו כרוב ניצנים עם צימוקים זהובים.

הוראות

1
מוסיף את הבייקון ושמן זית למחבת גדולה שאינה מקל להגדיר על חום בינוני. Sauté עד הבייקון הוא כמעט פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר את הבייקון ולנקז על כמה מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
לזרוק את כרוב הניצנים ואת שאלוט ומבשלים בשומן בייקון, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות. כרוב הניצנים צריך להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
יוצקים את המרק ואת ורמוט, ומפזרים את הצימוקים. להביא מחבת לרתיחה, dislodging כל חתיכות השחמה על הקרקעית עם כף עץ. להפחית לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד נבטים הם במכרז, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
נבטיםנבטים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את הבייקון בחזרה למחבת רק כדי לחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה. כאשר אל דנטה, להעביר את הפסטה למחבת ומבשלים על חום גבוה במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגררים קצת פרמזן למעלה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות