הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, גבינת צ'דר בחווה חדה, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מקרוני וגבינה כרובית, ארוחת ערב: נקניקיות במחבת עם ענבים, ו ארוחת ערב הלילה: זיטי עם ירקות שורש קלוי מחבת.
הוראות
1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד שמתקרב אל דנטה, אבל לא מבושל מלא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מסננים אותו ולשטוף עם מים קרים. מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת בטוחה לתנור 11 אינץ ' עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים את הקמח, מטילים כדי להסיר גושים ולמנוע צריבה.