קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ארוחת ערב: מקרוני וגבינה מחבת

ארוחת ערב: מקרוני וגבינה מחבת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, גבינת צ'דר בחווה חדה, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מקרוני וגבינה כרובית, ארוחת ערב: נקניקיות במחבת עם ענבים, ו ארוחת ערב הלילה: זיטי עם ירקות שורש קלוי מחבת.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד שמתקרב אל דנטה, אבל לא מבושל מלא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים אותו ולשטוף עם מים קרים. מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת בטוחה לתנור 11 אינץ ' עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים את הקמח, מטילים כדי להסיר גושים ולמנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים את החלב והקרם לאט, מקציפים כל הזמן, עד שהוא מתווסף ואין גושים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא חרדל יבש, רוטב חריף, ו 1/2 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
שים בצד חצי מהגבינות של פרמזן ופקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
7
מוסיפים את הגבינות הנותרות קצת בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות, עד נמסים לתוך הרוטב. טעם מלח spiciness ולהתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
כבה את החום והוסף את הפסטה סחוטה לאט לאט, ערבוב מעיל עם הרוטב, עד שהוא כל הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מערבבים את עשבי תיבול,פירורי לחם, וגבינה שמורה, ומפזרים מעל. פרוס את החמאה שנותרה בחתיכות קטנות על כל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים עד העליון הוא השחמה והרוטב מבעבע, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה.