ארוחת ערב: מרווה גבינה בגריל
ארוחת ערב: מרווה גבינה בגריל הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, לחם כפרי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: נקניקיות סיידר עם מרווה, ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם מרווה ובלסמי, ו ארוחת ערב הלילה: כריך ארוחת בוקר צ'וריסו עם פסטו מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
בערך לקצוץ את המרווה ולזרוק אותו למחבת רוטב קטנה.
מוסיפים את שמן הזית והפלפל.
חום מעל חום נמוך עד רק חם. כבה את החימום ותן לשבת בזמן שאתה מכין את הכריכים.
תלולית שתי פרוסות עם הגבינה, ומעל עם שתי פרוסות האחרות.
מניחים סיר גדול על גבי הכריכים, דוחסים אותם למטה, ומאפשרים להם לשטח במשך כ -10 עד 20 דקות.
הסר את הסיר, ומברשת את הכריכים עם שמן זית. לחמם מחבת ברזל יצוק על חום בינוני, ולבשל את הכריכים עד הגבינה נמסה הלחם הוא נחמד וזהוב.