ארוחת ערב: מרק טורטייה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 399 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 76 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מלח, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מרק טורטיה, ארוחת ערב: Bocadillo de Tortilla, ו ארוחת ערב: אפונה טורטיה עם נענע ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מעבירים לבלנדר יחד עם הצ ' יפוטלים והעגבניות. להתמזג עד חלקה.
להחזיר את התערובת למחבת ולבשל על חום בינוני-גבוה עד מופחת עקביות של רסק עגבניות. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את המרק ואת epazote, אם משתמשים, ולהפחית לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות כדי לשלב את הטעמים, ואז לטעום מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את העוף לסיר ומבשלים 3 עד 5 דקות יותר או עד רק מבושל דרך אבל עדיין רך. בינתיים, לחלק את אבוקדו, גבינה, וטורטיה צ ' יפס קערות מרק. מצקת את המרק, ומגישה עם לסחוט סיד.