ארוחת ערב: מרק שום עם שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב: מרק שום עם שרימפס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 5 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית ויריגין נוסף, שרימפס, של, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. נסו ארוחת ערב: שרימפס שום עם בזיליקום, עגבניות, פתיתי פלפל, ארוחת ערב: מרק שרימפס מתובל, ו ארוחת ערב הלילה: Sopa de Ajo (מרק שום) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את שיני השום ומפזרים מעט מלח ופלפל. לבשל, להפוך אותם מדי פעם, במשך כ -10 דקות. הם צריכים להיות משחימים יפה. אם הם מבשלים מהר מדי, להפחית את החום בינוני נמוך. אתה לא רוצה שהם ישרפו.
הפוך חום בינוני נמוך ולהוסיף כמו פרוסות לחם רבות שיתאימו בשכבה אחת. מבשלים עד שחום משני הצדדים, כארבע דקות.
להסיר ולהניח בצד. חזור עם פרוסות אחרות.
יוצקים את המניה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר זה רק עומד לרתוח, לזרוק את השרימפס ולבשל עד השרימפס מבושלים וורוד, על 4 דקות.
מניחים פרוסת לחם וכמה שיני שום בארבע קערות נפרדות. מצקת בחלק מהמרק עם שרימפס.
מקשטים עם קצת פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.