קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ארוחת ערב: נסורת סנט ג'וזף עם פסטה

ארוחת ערב: נסורת סנט ג'וזף עם פסטה
ארוחת ערב, נסורת סנט ג'וזף עם פסטה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פתיתי פלפל, צנוברים, דומדמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב דומדמניות מיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט לחם סודה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי), ו ארוחת ערב: פסטה קון לה ורדורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה. להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
בינתיים, להוסיף את שאר החומרים למעבד מזון. דופק שש או שמונה פעמים עד משולב היטב.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
לזרוק את תערובת פירור לתוך מחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חמה, בערך דקה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף את הפסטה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים מעט מים פסטה פנימה לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
מגישים את הפסטה עם טפטוף של שמן זית יותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת