ארוחת ערב נקניקיות שעועית כליה
אם יש לכם פלפל, עגבניות משומרות, קישורי נקניקיות הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נקניק חריף ועשיר וצ'ילי שעועית כליה (6 נקודות פלוס), נקניק חריף ועשיר וצ'ילי שעועית כליה (6 נקודות פלוס), ו ארוחת ערב יום ראשון: סטייק ועוגת כליות.
הוראות
במחבת טפלון גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהיא כבר לא ורודה; מסננים.
מוסיפים את הפלפל הירוק, הבצל והמרק; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים שעועית ועגבניות; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהירקות רכים.