ארוחת ערב: סטייק מוקסיקנה
נסו ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי, ארוחת ערב: בשר חזיר Tenderloin à la Mexicana, ו ארוחת ערב - מלפפונים מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, צלי את הפובלנוס. אם משתמשים בתנור גז, הופכים את הצ 'ילי גבוה ומניחים את שני הצ' ילי על השבכה למעלה ומבשלים, מרפרפים מדי פעם, עד חרוך ושחור מכל הצדדים. אם משתמשים בתנור חשמלי, מניחים מחבת ברזל יצוק יבש על חום גבוה.
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים, מרפרפים מדי פעם, עד חרוכים מכל הצדדים. כאשר נעשה זאת, להעביר את צ ' יילס לשקית פלסטיק קיטור במשך חמש דקות. לאחר מכן לקלף את העור המושחר, להסיר את הגבעולים והזרעים, ולפרוס את הבשר לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
בקערה בגודל בינוני, לשלב את הבשר, מיץ של סיד אחד, וקורט של מלח ופלפל. לזרוק היטב ולהניח בצד.
במחבת ברזל יצוק גדול, יוצקים שתי כפות של השמן ומוסיפים את השום. להפוך את החום בינוני. המטרה כאן היא להחדיר את השמן עם השום. הפעל את השום מדי פעם עם זוג מלקחיים, ולהסיר ברגע שהוא מתחיל לרחוש. ואז מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הופכים רפויים ושקופים, שמונה עד עשר דקות.
מעבירים לקערה בגודל בינוני ומניחים בצד.
במידת הצורך, בזהירות לנקות את המחבת.
יוצקים את שתי כפות הנותרים של שמן ולהפוך את החום גבוה. כאשר רק מתחיל לעשן, להוסיף כמה שיותר רצועות בשר כפי שיתאים בנוחות בשכבה אחת. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בקר הוא קרמל מבושל דרך, שבע עד שמונה דקות. אם בישול בקבוצות, להסיר את המנה הראשונה של בשר ולהעביר את הקערה עם הבצל.
הוסף עוד שמן במידת הצורך כדי לבשל את המנה השנייה.
לאחר הבשר מבושל, להחזיר את המנה הראשונה של בשר למחבת יחד עם בצל, עגבניות, רצועות poblano. לבשל, ערבוב בזהירות אז אתה לא לשבור את העגבניות, עד שהכל חם, על שתי דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם טורטיות תירס חמות, ואת סיד הנותרים לחתוך טריזים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.