ארוחת ערב: סלט אורז עם פסטו ושרימפס
ארוחת ערב: סלט אורז עם פסטו ושרימפס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי אספרגוס, שרימפס, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: אורז מטוגן עם שרימפס ובייקון, ארוחת ערב: אורז עם צ'וריסו, שרימפס וזיתים ירוקים, ו ארוחת ערב הלילה: שרימפס, Jicama, וסלט מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את האורז לסיר עם 2 כוסות מים.
מוסיפים קמצוץ מלח וכף חמאה. מביאים את המים לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 15 דקות.
הסר מהחום, לשמור מכוסה, ולהניח בצד במשך 5-10 דקות. קצפת עם מזלג ולשכב על מחבת להתקרר.
הסר את הפגזים מהשרימפס. לזרוק בסיר מלא במים. מביאים לרתיחה.
הסר את הפגזים עם מסננת ולאחר מכן לזרוק את השרימפס. כבה את החום, לכסות, ולהניח בצד במשך 8-10 דקות. כאשר נעשה לזרוק בכמה מי קרח כדי לצנן. יבש על כמה מגבות נייר.
בינתיים, לבשל את חתיכות האספרגוס בכמה מים רותחים במשך 5 דקות. כאשר נעשה, לזעזע אותם במי קרח, ולאחר מכן יבש על מגבות נייר.