ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים
ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, ספגטי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סרדינים ממולאים, ארוחת ערב הערב: סרדינים עם לימון וסלסה מנטה, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד רך מאוד רק מתחיל להפוך זהב.
בינתיים, לנקז, עצם דק קוצצים את הסרדינים. להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה.
כאשר הבצלים מבושלים, מוסיפים את הסרדינים ואת התזה של מים לבצל ולחמם דרך.
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה קלה, ואז הופכים את החום לרתיחה ומבשלים עד שהסרדינים נמסים והרוטב מתעבה, 5 עד 10 דקות.
לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים ומוסיפים לרוטב, שומרים קצת מי פסטה למקרה שיתייבש. לזרוק למעיל, מתבלים במלח והרבה פלפל, ומגישים.