קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות קיץ מאוחרות

ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות קיץ מאוחרות
ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות קיץ מאוחרות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך בזיליקום, ספגטי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ריזוטו קיץ מאוחר עם עגבניות קלויות, תירס ותאנים, ו ארוחת ערב: קיץ Panzanella (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהכין קערה גדולה עם מי קרח. להבקיע את קצה הגזע של העגבניות עם ו " x " ולצלול אותם לתוך המים הרותחים במשך 10-15 שניות כדי לשחרר את העורות (לא לנקז את המים, אשר ישמש לבישול הפסטה).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להעביר אותם לאמבט הקרח כדי להתקרר במהירות, ואז להחליק את העורות, deseed, ולחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על חום בינוני עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות. מבשלים מעל חום בינוני עד העגבניות מפורקות באופן משמעותי ורך, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל והשום למחבת וממשיכים לבשל את הבצל רך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים ברוב בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, לבשל את הפסטה במים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים את הפסטה לרוטב העגבניות וזורקים היטב עם מלקחיים לשלב. לטעום ולהתאים את התבלינים ולהעביר צלחות הגשה. למעלה עם בזיליקום הנותרים טפטוף של שמן זית לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת