ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות קיץ מאוחרות
ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות קיץ מאוחרות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך בזיליקום, ספגטי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ריזוטו קיץ מאוחר עם עגבניות קלויות, תירס ותאנים, ו ארוחת ערב: קיץ Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהכין קערה גדולה עם מי קרח. להבקיע את קצה הגזע של העגבניות עם ו " x " ולצלול אותם לתוך המים הרותחים במשך 10-15 שניות כדי לשחרר את העורות (לא לנקז את המים, אשר ישמש לבישול הפסטה).
להעביר אותם לאמבט הקרח כדי להתקרר במהירות, ואז להחליק את העורות, deseed, ולחתוך את הבשר.
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על חום בינוני עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות. מבשלים מעל חום בינוני עד העגבניות מפורקות באופן משמעותי ורך, 20-25 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום למחבת וממשיכים לבשל את הבצל רך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים ברוב בזיליקום.
בינתיים, לבשל את הפסטה במים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
מוסיפים את הפסטה לרוטב העגבניות וזורקים היטב עם מלקחיים לשלב. לטעום ולהתאים את התבלינים ולהעביר צלחות הגשה. למעלה עם בזיליקום הנותרים טפטוף של שמן זית לשרת.