ארוחת ערב: פנקייק בטטה
ארוחת ערב: פנקייק בטטה יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 2. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 692 קלוריות. 99 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח כשר, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ארוחת ערב: חביתיות בטטה וקימצ'י, ארוחת ערב הלילה: תפוחי אדמה מתוקים וגרוייר, ו ארוחת ערב הערב: מרק בטטה קארי עם משמשים.
הוראות
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת אפייה ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
להקציף עד מופץ באופן שווה.
בקערה גדולה שנייה, לשלב את החלב, 1/4 כוס השמן, הביצה, סוכר, ותמצית וניל.
יוצקים את החומרים יבשים על גבי החומרים הרטובים.
להקציף עד רק בשילוב, על 50 משיכות. עדיין יהיו כמה גושים.
יוצקים 1 כפית שמן למחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני-גבוה. זרוק פנימה את הבטטות המגורסות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי האדמה רכים מעט השחמה, על 3 דקות. שים בצד לרגע. ואז לקפל לתוך הבלילה.
הפעל את החום על המחבת הלא מקל בינוני. מצקת על 1/3 כוס תערובת פנקייק על המחבת. מבשלים עד שאתה יכול לראות את הבועות על גבי, על 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עוד 2 דקות, או עד חום זהוב.
מגישים עם קצת חמאה וסירופ מייפל קטן.