קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מטבחיםיהודי
אירועיםחנוכה
מגזין

ארוחת ערב: פנקייק בטטה

ארוחת ערב: פנקייק בטטה
ארוחת ערב: פנקייק בטטה יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 2. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 692 קלוריות. 99 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח כשר, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ארוחת ערב: חביתיות בטטה וקימצ'י, ארוחת ערב הלילה: תפוחי אדמה מתוקים וגרוייר, ו ארוחת ערב הערב: מרק בטטה קארי עם משמשים.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת אפייה ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להקציף עד מופץ באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בקערה גדולה שנייה, לשלב את החלב, 1/4 כוס השמן, הביצה, סוכר, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
להקציף היטב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את החומרים יבשים על גבי החומרים הרטובים.
6
להקציף עד רק בשילוב, על 50 משיכות. עדיין יהיו כמה גושים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים 1 כפית שמן למחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני-גבוה. זרוק פנימה את הבטטות המגורסות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי האדמה רכים מעט השחמה, על 3 דקות. שים בצד לרגע. ואז לקפל לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הפעל את החום על המחבת הלא מקל בינוני. מצקת על 1/3 כוס תערובת פנקייק על המחבת. מבשלים עד שאתה יכול לראות את הבועות על גבי, על 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עוד 2 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מצקתמצקת
9
מגישים עם קצת חמאה וסירופ מייפל קטן.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק