קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מטבחיםיהודי
אירועיםחנוכה
מגזין

ארוחת ערב: פנקייק בטטה

ארוחת ערב: פנקייק בטטה
ארוחת ערב: פנקייק בטטה יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 2. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 692 קלוריות. 99 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח כשר, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ארוחת ערב: חביתיות בטטה וקימצ'י, ארוחת ערב הלילה: תפוחי אדמה מתוקים וגרוייר, ו ארוחת ערב הערב: מרק בטטה קארי עם משמשים.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת אפייה ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף עד מופץ באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
בקערה גדולה שנייה, לשלב את החלב, 1/4 כוס השמן, הביצה, סוכר, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף היטב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים את החומרים יבשים על גבי החומרים הרטובים.
6
להקציף עד רק בשילוב, על 50 משיכות. עדיין יהיו כמה גושים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים 1 כפית שמן למחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני-גבוה. זרוק פנימה את הבטטות המגורסות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי האדמה רכים מעט השחמה, על 3 דקות. שים בצד לרגע. ואז לקפל לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הפעל את החום על המחבת הלא מקל בינוני. מצקת על 1/3 כוס תערובת פנקייק על המחבת. מבשלים עד שאתה יכול לראות את הבועות על גבי, על 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עוד 2 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת
9
מגישים עם קצת חמאה וסירופ מייפל קטן.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק